2016-06-03 18:09

MARSZOBIEG RODZINNY: PRZYPOMINAMY O WYMIANIE BILETU NA OPASKĘ

Autor: Rafał Jarząbek

Marszobieg Rodzinny zorganizowany w ramach imprezy ''Stulecie Legii – Biegnij Warszawo Nocą'' odbędzie się już w tę sobotę. Z tej okazji przypominamy o konieczności wymiany biletu na opaskę, która będzie uprawniał do zajęcia miejsca na linii startowej Marszobiegu.

Dla uniknięcia wszelkich wątpliwości przypominamy, że w zamian za złożenie formularza rejestracyjnego oraz dokonanie opłaty rejestracyjnej uczestnik nie otrzymuje tzw. pakietu startowego, lecz bilet podlegający wymianie na opaskę.

Wymiany biletu na opaskę będzie można dokonać jutro w godzinach 10-19 w Punkcie Obsługi Kibica - tam gdzie prowadzone są zapisy. Informujemy także, że sprzedaż biletów na Marszobieg Rodzinny będzie prowadzona również w sobotę do godz. 19:00. Zapisów będzie można dokonać we wspomnianym Punkcie Obsługi Kibica oraz w dodatkowym punkcie zlokalizowanym na terenie Mistrzowskiego Pikniku tuż obok utworzonego punktu FanStore.

Serdecznie zapraszamy i zachęcamy do przybycia z bliskimi na Mistrzowski Piknik oraz udziału w Marszobiegu Rodzinnym.

Więcej informacji o Marszobiegu Rodzinnym

wesprzyj fundację

nie bądź obojętny i
przekaż fundacji

na pomoc naszym podopiecznym

misja fundacji

Fundacja Legii to organizacja prorodzinna. Tworzymy i wspieramy inicjatywy mające za cel polepszenie warunków rozwoju potrzebujących rodzin z całej Polski, między innymi w zakresie zdrowia, edukacji, kultury oraz oczywiście sportu.

dołącz do nas

chcesz dołączyć do naszej fundacji? Zapraszamy!

dołącz